vuosiraportti 2021

on julkaistu

liikenteen sähköistyminen etenee hyvin

MINERAALIEN JÄLJITETTÄVYYS

EDISTÄÄ MYÖS KIERTOTALOUTTA

SUOMEN MALMIJALOSTUS OY:N TIIMIIN NELJÄ UUTTA ASIANTUNTIJAA

21.09.2018

 

Timo Kärkkäinen on aloittanut yrityksessä sijoitusjohtajana. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat mm. uusien investointihankkeiden valvonta ja portfolioyritysten kehitys. Aikaisemmin Timo on työskennellyt Ilmarisella Senior Portfolio Managerina vastuullaan pääomasijoitukset noteeraamattomiin yhtiöihin. Timolla on myös pitkä kokemus konsernin rahoitustoiminnoista muun muassa Nesteeltä ja Fortumista.

Maria Neovius on aloittanut yrityksessä yleisenä neuvonantajana (General Councel). Ennen siirtymistään yrityksen palvelukseen Maria on työskennellyt lähes 20 vuoden ajan asianajajana, viimeiset seitsemän vuotta Hannes Snellmanin asianajotoimiston pankki- ja rahoitusalan yksikössä.

Robert Gustafsson on aloittanut yrityksessä Investment Associate -tehtävässä vastuullaan mallinnus, analyysit ja muu investointien ja portfolioyritysten kehittämisen tuki. Aiemmin Robert on työskennellyt KPMG:n ja Point Capitalin yritysrahoituksen neuvontapalveluissa.

Sini Eskonniemi vahvistaa Suomen Malmijalostus Oy:n rahoitus- ja tutkimusosaamista R&D Manager -tehtävässä. Sinillä on kokemusta metallien kierrätyksestä Kuusakoski Oy:ltä, missä hän työskenteli kehitysinsinöörinä ja projektipäällikkönä tehtaan optimointiin ja suunnitteluun liittyvissä investointi- ja kehityshankkeissa.