Finnish Minerals Group
Suomen malmijalostus

Finnish
Minerals
Group

Kohdeyhtiöt

KELIBER OY 

 

Keliber Oy on suomalainen kaivosyhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa erityispuhdasta litiumkarbonaattia erityisesti kansainvälisten litiumakkumarkkinoiden tarpeisiin.

Suomalaiset institutionaaliset sekä yksityiset sijoittajat omistavat lähes 80 % Keliberistä. Suomen Malmijalostus Oy omistaa Keliberistä 24,3 %.

Lue lisää täältä https://www.keliber.fi/ 


FERROVAN OY 


Ferrovan Oy:n tavoitteena on perustaa metallitehdas, jossa tuotetaan vanadiinia terästuotannosta syntyvästä LD-kuonasta. Suomen Malminjalostus on aiemmin ilmoittanut osallistuvansa Ferrovan Oy:n 7,5 miljoonan euron rahoituskierrokseen yhdessä Ferrovanin tärkeimpien sidosryhmien ja rahoittajien kanssa.

Suomen Malmijalostus Oy omistaa noin 13 % Ferrovan Oy:stä vaihtovelkakirjalainalla.

Lue lisää täältä www.ferrovan.com


SOTKAMO SILVER AB 


Sotkamo Silver AB on Sotkamo Silver -konsernin emoyhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi sen täysomistuksessa oleva tytäryhtiö Sotkamo Silver Oy Suomessa. Sotkamo Silver kehittää hopea-, kulta- ja sinkkiesiintymiä Pohjoismaissa ja sen päähanke on Sotkamon kunnassa sijaitseva hopeakaivos. Sotkamo Silverin parhaillaan rakentaman hopeakaivoksen toiminnan on suunniteltu alkavan vuoden 2019 alussa.

Suomen Malmijalostus Oy omistaa 2,05 % Sotkamo Silver AB:stä.

Lue lisää täältä http://www.silver.fi/sivu/fi/