Sijoittaminen

 

Sijoittaminen kaivos- ja akkualan hankkeisiin on yksi yhtiömme perustehtävä. Teemme sijoituspäätökset pitkäjänteisesti ja tavoittelemme sijoituksillamme positiivista tuottoa. 

Haluamme, että portfoliossamme olevat yhtiöt kehittyvät vastuullisesti ja siten, että niiden arvo kasvaa ja ne tuottavat taloudellista lisäarvoa ja hyvinvointia paikkakunnillaan. Tällä hetkellä meillä on sijoituksia Terrafame Oy:ssä, Sotkamo Silver AB:ssä ja Keliber Oy:ssä. 

Vuonna 2015 aloittanut Terrafame tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia ja rakentaa parhaillaan akkukemikaalitehdasta nikkeli- ja kobolttisulfidituotteiden jalostusarvon nostamiseksi. Sotkamo Silver aloitti tuotannon maaliskuussa 2019, ja Keliberin litiumhydroksidihankkeen valmistelu etenee Keski-Pohjanmaalla. 

tavoitteena yhteissijoittaminen akkuarvoketjussa 

Tavoitteenamme on myös nostaa kotimaisten mineraalien jalostusarvoa kehittämällä edelleen litiumioniakkujen tuotannon arvoketjua Suomessa. Strategiamme mukaisesti etsimme kumppaneita akkumateriaalien ja -kennojen sekä kierrätysratkaisujen investointeihin, joissa aiomme olla mukana osasijoittajana. 


Lue lisää investoinneistamme: 

Terrafame Oy 
Keliber Oy
Sotkamo Silver AB