Skip to main content

Climate Cycling kiinnittää huomiota ilmastonmuutokseen

Suomen Malmijalostus Oy osallistuu viiden hengen tiimillä Climate Cycling -tapahtumaan. Yritysten ja yhteisöjen pyöräkulkueella kiinnitetään huomiota ilmastonmuutokseen.

Julkaistu

11. syyskuu 2019

”Suomen Malmijalostuksen tehtävänä on rakentaa kotimaista akkuarvoketjua ja kehittää kaivosalan teknologioita. Näin työmme kytkeytyy vahvasti ilmastonmuutoksen hillintään ja tätäkin laajemmin ympäristöasioihin, kuten resurssitehokkuuden ja kiertotalouden edistämiseen. Climate Cycling tarjoaa meille mieluisan tavan kiinnittää huomiota siihen, että liikenteen kasvihuonekaasupäästöjä täytyy vähentää kaikin keinoin”, kommentoi toimitusjohtaja Matti Hietanen.

Climate Cycling -tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Presidentin tervehdyksen mukaan tarvitsemme valtion ja valtioiden välisiä yhteisiä ratkaisuja, mutta myös meidän jokaisen henkilökohtaisilla valinnoilla ja toimenpiteillä on merkitystä ympäristön suojelemisessa tuleville sukupolville.

Pyöräilykulkueen lähtö ja maali keskiviikkona 11.9.2019 ovat Helsingin Eirassa, ja 12 kilometrin pyöräilyreitti kulkee pääkaupungin keskustan kauneimmissa maisemissa. Luonteeltaan iloinen tapahtuma on kerännyt osallistujiksi huomattavan määrän organisaatioita, ja sen avulla kerättävät lahjoitukset menevät WWF Suomelle konkreettisiin ilmastotekoihin.

Julkaistu

11. syyskuu 2019