Finnish Minerals Group
Suomen malmijalostus

Finnish
Minerals
Group

Rekrytoinnin tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme kertoo, mitä henkilötietoja keräämme, miksi keräämme niitä, miten käytämme niitä, miten voit hallita henkilötietojesi käyttöä sekä millä keinoin suojaamme yksityisyyttäsi. Käytäntömme koskee henkilötietoja, joita keräämme Suomen Malmijalostus Oy:n työpaikkasivujen kautta, sekä kaikkia työhakemuksia, jotka saamme työpaikkasivumme kautta.

Jakamalla henkilökohtaisia tietojasi kanssamme ja jatkamalla työpaikkasivujemme käyttöä vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät tämän tietosuojakäytännön ehdot. Otamme vastuun sinulta keräämistämme henkilötiedoista, ja pyrimme läpinäkyvyyteen tietojesi käsittelyssä sekä antamaan sinulle päätösvallan tietojen käytöstä.

Tässä tietosuojakäytännössä ilmaukset ”Suomen Malmijalostus” tai ”me” viittaavat Suomen Malmijalostus Oy:öön, Keskuskatu 5 B, 00100 Helsinki. Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita liittyen tämän tietosuojakäytännön mihin tahansa kohtaan tai tapaamme käyttää tietojasi, ota sähköpostitse yhteyttä tietosuojatiimiimme yhteystietosivumme kautta. 

Mitä henkilötietoja keräämme?

Tärkeimmät syymme henkilötietojesi keräämiseen ovat, että voimme tarjota sinulle pyytämiäsi tietoja tai palveluita muun muassa Suomen Malmijalostukselle osoittamiisi työhakemuksiin liittyen ja että voimme tarjota ja parantaa palvelua, tuotteita ja kokemuksia, joita sinä ja Suomen Malmijalostus Oy:n työpaikkasivujen käyttäjät, työnhakijat ja työntekijät meiltä odottavat.

Keräämme sinulta henkilötietoja monin tavoin: voit jakaa tietoja kanssamme tai voimme kerätä tietoja muilla tavoin. Tässä osiossa kuvaamme erilaiset tavat, joilla keräämme sinulta henkilötietoja, sekä joitakin niistä tavoista, joilla tietoja käytämme. Tarkempaa tietoa henkilötietojesi käytöstä löydät osiosta ”Miten käytämme henkilötietojasi?”

Tiedot, joita jaat kanssamme

Keräämme henkilötietoja, joita jaat kanssamme rekisteröityessäsi, ottaessasi meihin yhteyttä tai asioidessasi kanssamme verkkosivujemme kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai muilla tavoin. Voit valita olla jakamatta joitakin tietojasi tai pyytää, että aiemmin jakamiasi tietoja poistetaan. Jos teet niin, et välttämättä pysty täysin hyödyntämään uramahdollisuuksia Suomen Malmijalostus Oy:ssä tai edistämään työhakemustasi.

Voit antaa meille tietojasi esimerkiksi, kun otat meihin yhteyttä koskien työmahdollisuutta Suomen Malmijalostus Oy:ssä tai lataat CV:n, ansioluettelon tai muuta uratietoa sivuillemme. Tyypillisiä jaettavia tietoja ovat: nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, työhistoriasi (yleisimmin CV:n muodossa) sekä mitkä tahansa muut henkilökohtaiset tiedot, jotka sisältyvät asiointiisi Suomen Malmijalostus Oy:n kanssa. Saatamme myös pyytää lisätietoja, jotka auttavat meitä rekrytointiprosessissamme, ja siinä tapauksessa, että tarjoamme sinulle työtä.

Evästeet

Keräämme tietoa myös käyttämällä evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Lisätietoja näiden tietojen käytöstä saat Evästeet-sivultamme.

Miten käytämme henkilötietojasi?

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on rekisteröidä työpaikkahakemuksesi yhtiöömme, ja jos hakemus johtaa valintaprosessin aloittamiseen, luoda sinusta profiili, jolloin käsittelemme kaikkia tietoja, joita vaaditaan työhakemuksen arviointiin mahdolliseen rekrytointiin liittyen. Arviointi voi tarkoittaa myös kolmannen osapuolen tekemää arviointia.

Jos arviointi on myönteinen ja teemme palkkauspäätöksen, käytämme henkilötietojasi myös työsopimuksen laatimiseen.

Käytämme henkilötietojasi myös tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi tietoja ja palveluita, mukaan lukien tuen tarjoaminen meille osoittamiisi hakemuksiin liittyen, sekä tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua, tuotteita ja kokemuksia, joita sinä ja työpaikkasivujemme käyttäjät, työnhakijat ja työntekijät meiltä odottavat.

Tietojesi käsittely on siis tarpeen työsopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi ja perustuu oikeutettuun etuumme tehdä sinusta arviointi ennen päätöstä työtarjouksen tekemisestä. Tämä on myös sinun etujesi mukaista tai ei ainakaan ristiriidassa niiden kanssa. 

Pidätämme oikeuden jakaa luottamuksellisesti ja ainoastaan rekrytoinnin tarpeita silmällä pitäen, lähettämiäsi tietoja rekrytoinnissa mahdollisesti käytettäville kolmansille palveluntarjoajille. 

Tiedot, jotka jaat kanssamme

Käytämme jakamiasi henkilötietoja seuraavin tavoin:

  • Arvioidaksemme työhakemuksesi ja pitääksemme sinut ajan tasalla hakuprosessin etenemisestä;
  • Vastataksemme kyselyihisi ja pyyntöihisi;
  • Asioidaksemme kanssasi;
  • Toimittaaksemme sinulle tietoja hakemuksestasi;
  • Tarjotaksemme palveluja ja tukea tekemääsi hakemukseen liittyen;
  • Helpottaaksemme Suomen Malmijalostus Oy:lle tekemiesi hakemusten käsittelyä;
  • Tiedottaaksemme sinua muutoksista käytännöissämme ja ehdoissamme sekä muista asioista, joista meidän tarvitsee sinulle kertoa; ja
  • Jos olet pyytänyt saada meiltä tietoa työmahdollisuuksista Suomen Malmijalostus Oy:ssä, voimme ottaa sinuun ajoittain yhteyttä ja kertoa näistä mahdollisuuksista enintään viiden vuoden ajan.

Yhteydenotot sinuun tulevaisuudessa 

Ilmoitamme sinulle pyynnöstäsi työmahdollisuuksista Suomen Malmijalostus Oy:ssä enintään viiden vuoden ajan. Voimme olla sinuun yhteydessä eri tavoin, mukaan lukien sähköpostitse, postitse, tekstiviestein, sosiaalisen median kautta ja puhelimitse, mutta vain mikäli haluat meidän tekevän niin.

Jos haluat lisätietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota sähköpostitse yhteyttä tietosuojatiimiimme yhteystietosivumme kautta. 

Linkit kolmansien osapuolten verkkosivuille

Sivuiltamme saattaa löytyä linkkejä muihin verkkosivustoihin, joita Suomen Malmijalostus Oy ei ylläpidä eikä hallinnoi. Meillä ei ole valtaa emmekä ole vastuussa näiden sivujen sisällöistä tai siitä, miten niistä vastuussa olevat kolmannet osapuolet keräävät ja käyttävät henkilötietojasi. Emme tue tai edusta kolmansien osapuolten verkkosivustoja.

Kolmansien osapuolten verkkosivuilla on omat tietosuojakäytäntönsä, jotka kuvaavat, miten ne käyttävät ja jakavat henkilötietojasi. Näihin käytäntöihin kannattaa tutustua huolella ennen sivustojen käyttöä varmistaaksesi, että henkilötietojasi kerätään ja jaetaan hyväksymälläsi tavalla.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme käyttää niitä tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, ja niin kauan kuin meidän tulee niitä lain mukaan säilyttää. Kun saamme työhakemuksen, säilytämme tietosi siltä varalta, että työpaikkoja aukeaa lisää. Säilytämme tietojasi kuitenkin vain rajoitetun ajan ja tietosi poistetaan viiden vuoden jälkeen, mikäli et ole ollut meihin yhteydessä tuona aikana.

Muutoksista ilmoittaminen

Jos mikä tahansa meille luovuttamistasi tiedoista muuttuu, jos siis esimerkiksi vaihdat sähköpostiosoitetta, nimeä tai postiosoitetta, voit pyytää meitä tekemään muutokset tai poistamaan tietosi lähettämällä pyynnön yhteystietosivumme kautta. 

Oikeutesi 

Sinulla on oikeus:

  1. Pyytää meitä toimittamaan kopion tiedoista, joita meillä on sinusta, sekä tarkempaa tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi;
  2. Pyytää meitä korjaamaan mahdolliset virheet henkilötiedoissasi;
  3. Pyytää meitä esittämään sinulle henkilötietosi selkeässä, yleisesti käytetyssä ja konelukuisessa muodossa, jos käsittelemme tietojasi automaation keinoin ja antamasi hyväksynnän mukaisesti (ks. yllä ”Miten käytämme tietoja?”). Voit myös pyytää meitä luovuttamaan henkilötietosi tässä muodossa kolmannelle osapuolelle, ja jos se on teknisesti mahdollista, teemme sen; sekä
  4. Pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tai rajoittamaan tietojen käyttöä (jos esimerkiksi mieltymyksesi muuttuvat tai et halua meidän lähettävän sinulle pyytämääsi tietoa).
  5. Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kun käsittelymme perustana on oikeutettu etu, jolloin lopetamme tietojen käsittelyn, ellemme voi osoittaa sille pakottavia oikeutettuja perusteita. Voit esimerkiksi vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos työhakemuksesi ei tuota tulosta. Tällöin poistamme henkilötietosi välittömästi ja lopetamme tietojesi käsittelyn.

Otathan meihin yhteyttä käyttämällä alla ilmoitettuja yhteystietoja, jos haluat käyttää joitakin edellä kuvatuista oikeuksistasi.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle Suomen tietosuojavaltuutetun toimistoon, mikäli et ole tyytyväinen siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi.

Jos laki maassasi sallii meidän määrätä maksun siitä, että pääset käsittelemään tietojasi, ilmoitamme sinulle tästä vastatessamme pyyntöösi.

Jos haluat tarkastella, päivittää tai muuttaa henkilötietojasi tai jos haluat meidän poistavan henkilötietoja, joita meillä sinusta on, tai rajoittavan niiden käyttöä, otathan meihin sähköpostitse yhteyttä yhteystietosivumme kautta.

Miten suojaamme henkilötietojasi?

Suojaamme henkilötietojasi ja yksityisyyttäsi käyttämällä soveltuvia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä, mukaan lukien salausta, ja tarkistamme käytettävät menetelmät säännöllisesti. Suojaamme henkilötietojasi käyttämällä fyysisten ja tietoteknisten turvallisuusjärjestelmien yhdistelmää. Sen sisältämä pääsynvalvonta rajoittaa ja ohjaa tapaa, jolla henkilötietojasi prosessoidaan, hallitaan ja käsitellään. Emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta, mutta sitoudumme tekemään kaikki kohtuudella vaadittavissa olevat toimet sen eteen.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön 

Tarkistamme ja päivitämme tätä käytäntöä ajoittain ja merkitsemme alle ajankohdan, jolloin sitä on viimeksi päivitetty.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita tai haluat tehdä valituksen Suomen Malmijalostus Oy:n tavasta käyttää tietojasi, ota sähköpostitse yhteyttä tietosuojatiimiimme.

Voit ottaa tietosuojatiimiimme yhteyttä milloin tahansa yhteystietosivumme kautta. Vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.

Päivitetty joulukuussa 2018: 
 

Osio ”Miten käytämme henkilötietojasi?” 

  • Tiedot kolmansista osapuolista

Osio “Yhteydenotot sinuun tulevaisuudessa” 

  • Sanamuotoa muutettu

Osio ”Oikeutesi”

  • Tiedot valvontaviranomaisesta