Skip to main content

Suomen Malmijalostus Oy:n tiimiin neljä uutta asiantuntijaa

Suomen Malmijalostus Oy vahvistaa tiimiään.

Julkaistu

21. syyskuu 2018

Timo Kärkkäinen on aloittanut yrityksessä sijoitusjohtajana. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat mm. uusien investointihankkeiden valvonta ja portfolioyritysten kehitys. Aikaisemmin Timo on työskennellyt Ilmarisella Senior Portfolio Managerina vastuullaan pääomasijoitukset noteeraamattomiin yhtiöihin. Timolla on myös pitkä kokemus konsernin rahoitustoiminnoista muun muassa Nesteeltä ja Fortumista.

Maria Neovius on aloittanut yrityksessä päälakimiehenä. Ennen siirtymistään yrityksen palvelukseen Maria on työskennellyt lähes 20 vuoden ajan asianajajana, viimeiset seitsemän vuotta Hannes Snellmanissa.

Robert Gustafsson on aloittanut yrityksessä Investment Associate -tehtävässä vastuullaan mallinnus, analyysit ja muu sijoitustoiminnan ja portfolioyritysten kehittämisen tuki. Aiemmin Robert on työskennellyt KPMG:n ja Point Capitalin yritysrahoituksen neuvontapalveluissa.

Sini Eskonniemi vahvistaa Suomen Malmijalostus Oy:n tutkimus- ja kehitysosaamista T&K-päällikkönä. Sinillä on kokemusta metallien kierrätyksestä Kuusakoski Oy:ltä, missä hän työskenteli kehitysinsinöörinä ja projektipäällikkönä tehtaan optimointiin ja suunnitteluun liittyvissä investointi- ja kehityshankkeissa.

Julkaistu

21. syyskuu 2018