Skip to main content

Suomen Malmijalostus vahvistaa tiimiään

Suomen Malmijalostus Oy on vahvistanut tiimiään Shanghaissa ja Helsingissä. Jatkossa yksi henkilö tekee töitä yhtiölle Aasian markkinalla. 

Julkaistu

25. marraskuu 2019

Suomen Malmijalostuksen resursseja on vahvistettu kahdella henkilöllä, ja kaikkiaan yhtiö työllistää tällä hetkellä 15 ihmistä. Helsingissä toimivan henkilöstön lisäksi yhtiöllä on nyt resurssi, joka työskentelee joulukuusta lähtien Shanghaista käsin. 

TaM Minyue Zhu koordinoi suomalaisen akkuarvoketjun kehittämiseen liittyvää työtä Aasian markkinalla ja raportoi Suomeen Vesa Koivistolle, joka johtaa yhtiön akkutoimialaa. Minyue on aiemmin työskennellyt mm. Business Finlandilla investointien edistämisen parissa. 

KTM Merja Takala on aloittanut business controllerina Helsingin toimistolla, ja hän raportoi Timo Kärkkäiselle, joka johtaa yhtiön sijoitustoimintaa. Merja on aiemmin työskennellyt mm. tekniikan ja valmistavan teollisuuden aloilla, mistä hänellä on työkokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä, kuten sisäisestä laskennasta ja projektiraportoinnista. 
 

Julkaistu

25. marraskuu 2019