Skip to main content

Uudistimme organisaatiotamme

Olemme uudistaneet organisaatiotamme 1.11.2022 alkaen.

Julkaistu

01. marraskuu 2022

Uusi organisaatiomme perustuu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Raaka-aineet ja Akkuarvoketju. Uudistus parantaa sisäistä yhteistyötä ja edistää strategisten projektien toteuttamista.

Uudistuksessa mineraaliraaka-aineiden ja kaivostoiminnan parissa työskentelevät henkilöt keskitetään Jani Kiurun johtamalle Raaka-aineiden liiketoiminta-alueelle ja akkuarvoketjun hankkeiden parissa työskentelevät Vesa Koiviston johtamalle Akkuarvoketjun liiketoiminta-alueelle.

Tukitoiminnot tukevat molempia liiketoiminta-alueita. Samalla johtoryhmälle avataan parempi näkyvyys innovaatio- ja EU-asioihin nostamalla näihin asioihin keskittyvä tiimi omaksi tukitoiminnokseen. Tiimiä vetää Sini Eskonniemi, joka on nimitetty johtoryhmän jäseneksi.

 

Suomen Malmijalostus Oy:n perustehtävänä on maksimoida suomalaisten mineraalien arvo vastuullisesti. Huolehdimme valtion kaivosomistuksista ja tähtäämme kotimaisen litiumioniakkujen arvoketjun kehittämiseen. Työmme kautta olemme osaltamme viemässä Eurooppaa kohti sähköistä liikkumista ja kestävämpää tulevaisuutta. www.mineralsgroup.fi 

Julkaistu

01. marraskuu 2022