Skip to main content

Akkumateriaalituotannon YVA-ohjelmasta sähköinen yleisötilaisuus

Paikalliset yleisötilaisuudet on peruutettu koronaviruksen vuoksi, mutta niiden sijasta hankkeesta järjestetään sähköinen yleisötilaisuus.

Julkaistu

13. maaliskuu 2020

Finnish Battery Chemicals Oy:n yhteysviranomaiselle jättämästä akkumateriaalituotannon YVA-ohjelmasta järjestetään sähköinen yleisötilaisuus, johon voi osallistua verkkolinkin kautta. Aiemmin ilmoitetut paikalliset yleisötilaisuudet Kokkolassa, Vaasassa, Kotkassa ja Haminassa on peruutettu koronaviruksen vuoksi. 

Sähköinen yleisötilaisuus järjestetään keskiviikkona 25.3. klo 17.30 alkaen. Tilaisuudessa Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Finnish Battery Chemicals Oy sekä yhtiön konsultti Ramboll Finland Oy kertovat hankkeesta ja YVA-menettelystä. Tilaisuudesta julkaistaan tallenne mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen myös niille, jotka eivät pääse osallistumaan suoraan lähetykseen. 

Voit osallistua tilaisuuteen 25.3. tai kuunnella äänitteen myöhemmin tästä linkistä:
Akkumateriaalituotannon YVA-ohjelman sähköinen yleisötilaisuus

Linkkiä voi käyttää päätelaitteelta omasta sijaintipaikasta ja sen kautta on mahdollista seurata presentaatioita ja kuulla esittäjän ääni. Lisäksi linkki tarjoaa mahdollisuuden lähettää kirjallisia kysymyksiä tilaisuuden esiintyjille.

Presentaatio-osuuden jälkeen kysymyksiä voi vaihtoehtoisesti esittää myös suullisesti soittamalla numeroon 09 8171 0310. Puhelun PIN-koodi on 5593 4740#. 

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on kuuluttanut akkumateriaalituotannon YVA-ohjelmasta Kokkolan, Vaasan, Kotkan ja Haminan kaupungeissa sekä Mustasaaren kunnassa. Kuulutuksen mukaan YVA-ohjelman nähtävilläoloaika on 11.3.–14.4.2020. 


Lisätietoa:
Akkumateriaalituotannon digi-YVA
YVA-aineistot, -tilaisuudet ja uutiset
 

 

Uutista on päivitetty 24.3. lisäämällä operaattorin puhelinnumero, johon soittamalla kysymyksiä voi esittää myös suullisesti. 

Julkaistu

13. maaliskuu 2020